ÁSZF

Vásárlási feltételek

Bevezető

Az alábbi Általános Feltételek - a továbbiakban: Feltételek - a forgalmazott termékek internetes rebefashion Shop oldalon történő megrendelésére vonatkozó általános feltételeket határozzák meg. Annak érdekében, hogy a rebefashion.hu oldalon található termékek megrendelésekor tisztában legyél a megrendelésre és szállításra vonatkozó feltételekkel, kérjük, gondosan olvasd el az alábbiakat. Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, azt felteheted a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén.
A jelen Feltételek tartalmazzák a megrendelés szabályait, a Vevő és az Eladó között létrejövő szerződés alapvető rendelkezéseit. A jelen Feltételek határozzák meg továbbá az Eladó, mint a rebefashion.hu weboldalt üzemeltető vállalkozó, weboldal üzemeltetésével kapcsolatos felelősségét.


A Vevő a rebefashion.hu oldalon megjelenő megrendelőlap kitöltésével és elküldésével egyidejűleg elfogadja, és magára nézve - változtatás nélkül - kötelezőnek ismeri el a jelen Feltételeket.

Az Eladó jogosult a jelen Feltételekben rögzített általános feltételektől eltérő kikötéseket az adás-vételi vagy szállítási szerződésben érvényesíteni. Az Eladó fenntartja a jogot arra, hogy a jelen Feltételeket (a termékválaszték, az alkalmazandó jogszabályok, beszerzési lehetőségek, feltételek) bármikor, a Vevőnek küldött értesítés nélkül módosítsa. A termékek szállítása a megrendelés időpontjában hatályos Feltételek szerint történik. Ezért arra kérünk, a megrendelés elküldése előtt akkor is olvasd el a jelen Feltételeket, ha a rebefashion.hu weboldalt a korábbiakban már használtad. A Webáruházban feltüntetett tartalom nem minősül ajánlattételnek, az eladót – a megrendelés beérkezésével – nem köti adásvételi szerződés megkötésére vonatkozó kötelezettség.
A szerződés létrejötte a rebefashion.hu használata során nem jön létre jogviszony a Vevők és az Eladó között.

A rebefashion.hu oldalon leadott megrendelést a megrendelés kézhezvételének elektronikus levélben történő visszaigazolásakor az Eladó megkapja. Az adás-vételi vagy szállítási szerződés a Vevő és az Eladó között, a termék átadásakor jön létre. A szerződés megkötését az Eladó a megrendelés kézhezvételének igazolását követően is megtagadhatja, ha a megrendelt Termék nincs készletében.
Az Eladó nem köteles olyan megrendelést teljesíteni, amely szerinti igény meghaladja a Pénzügyminisztérium által kiadott állásfoglalás szerint megállapított normális kereskedelmi mennyiséget, függetlenül attól, hogy a megrendelést egyszerre vagy részletekben adja le ugyanazon a Vevő. E szabály alkalmazásában ugyanazon vevőnek minősül az a vevő is – és így a szállítás megtagadható – aki egy az eladóhoz korábban megérkezett megrendelést követően adja le megrendelését és a szállítási cím megegyezik a korábbi vevő adataival, ez esetben a megrendelt termékeket Eladó jogosult összeszámítani és arra úgy tekinteni, mintha a megrendelést ugyan az a személy adta volna le.
A megrendelés elküldését követően az informatikai rendszer automatikusan létrehozott válaszüzenetet (automatikus válasz) küld a Vevő által megadott elektronikus levelezési címre, amely a leadott megrendelés rendszerünkbe való érkezéséről tájékoztatja a Vevőt. Az automatikus válasz – amennyiben a jelen szerződési feltételek eltérő rendelkezést nem tartalmaz – nem minősül a megrendelés olyan tartalmú és joghatással bíró visszaigazolásának, amely szállítási szerződést hoz létre, és amelyből Eladó szállítási kötelezettsége fakad. A Vevő nem jogosult igényt támasztani Eladóval szemben az automatikus válasz üzenetben foglalt tartalomra hivatkozással. A megrendelt termékek szállításáról, és így az egyes termékek vonatkozásában létrejött szállítási szerződésről az Eladó az automatikus válasz üzenetet követően a Vevő által megadott elektronikus levelezési címre küldött elektronikus levél formájában tájékoztatja a Vevőt a várható szállítási nap megjelölésével együtt (megrendelés visszaigazolás). Amennyiben ilyen üzenetet a Vevő a megrendelés leadásától számított 24 órán belül nem kap, vegye fel velünk a kapcsolatot. Amennyiben a Vevő megrendelését 72 órán belül nem erősíti meg, megrendelését töröljük rendszerünkből. A megrendelés visszaigazolás a leadott megrendeléstől eltérő tartalommal is létrejöhet, mely esetben Vevő jogosult dönteni, hogy az így módosított ajánlatot elfogadja-e. Amennyiben Vevő a módosított ajánlatot elfogadja, a szerződés a felek között az írásbeli levelezésben foglalt és mindkét fél által elfogadott tartalommal jön létre. Amennyiben az Eladó arról tájékoztatja elektronikus levélben a Vevőt, hogy a megrendelt termékek – bármely okból – nem szállíthatók, az Eladó a szerződéskötést a levél megküldésével megtagadhatja és így a felek között szerződés nem jön létre


Szállítási információk

Csomagküldés Futárral

Fizetés módja:
A csomag átvételekor utánvétellel, készpénzben a futárnak. 
Csomagfeladási díjaink EGYSÉGESEK, az ország minden pontjára, külföldi cím esetén egyedi árajánlatot adunk.


A szállítás díja:
Előre utalással: 1100 Ft  
Utánvéttel: 1490 Ft (várható kézbesítési idő 1-4 munkanap) 


A szállítás 15,000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES! Kiszállítás előtt a futár az előre megadott telefonszámon fog keresni.

A szállítás teljesítése:
A leadott rendelések teljesítését 1-4 munkanap alatt teljesítjük.
Fontos:
- E-mailen értesítünk, a csomag futárnak átadásának napján!
- A szállítás napján a kiszállítás címén már nem tudunk módosítani.
Kivételes esetekben a szállítási idő kitolódhat korlátlan időre. (előrendelés, sikertelen beszerzés)


A szállítás módja és ideje:
Webáruházunk futárral juttatja el otthonába, munkahelyére a csomagját.

A csomag átvétele:
A csomag átvétele előtt, minden kedves vásárlónk győződjön meg a csomag épségéről, probléma esetén jelezzen a futárnak!
A küldemény tartalmát a kifizetés után tudod átnézni, hogy mindent rendben találsz-e.
Nem megfelelő tartalom (helytelen küldés, stb.) esetén, keress minket! Mindenben segíteni fogunk.

Sikertelen csomagkézbesítés:
A futár értesítőt hagy a levélszekrényben, majd ismételten megpróbálja a kiszállítást.

Nem megfelelő értesítő (elmosódott, olvashatatlan) esetén értesíts minket, azonnal segítünk!
E-mail: info@rebefashion.hu

Szavatosság:
A Rebefashion.hu-t érintő szavatossági felelősség a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben leírtak szerint irányadóak.
Bővebb információkat a www.efk.hu honlapon találsz.
Nem megfelelő tartalom (helytelen küldés, stb.) esetén, keress minket! Mindenben segíteni fogunk.

Elállás joga:
Elállás jogát illetően, és jogi információinkat a Vásárlási feltételek - A termék visszaszolgáltatása (Elállás jog)bekezdésben olvashatod el!
A küldemény tartalmát a kifizetés után tudod átnézni, hogy mindent rendben találsz-e.
Nem megfelelő tartalom (helytelen küldés, stb.) esetén, keress minket! Mindenben segíteni fogunk.

Árukészlet és raktárról történő szállítás:
Weblapunkon található termékek nem a Mi árukészletünket képezik.
Termékpalettánkat folyamatosan frissítjük, ahogy megkapjuk annak listáját.
Amennyiben az általad megrendelt termék nincs a Minket kiszolgáló nagykereskedéseknek, úgy értesítünk e-mailen, vagy mobiltelefonon!

Árak, fizetési mód és fizetés

A Vevők a megrendelőlap elküldése időpontjában hatályos árakon vásárolhatják meg a megrendelőlapon feltüntetett termékeket. Akciós árak esetében az akció egy meghatározott ideig, de legfeljebb egy meghatározott készlet erejéig tart. A rebefashion.hu oldalon megjelenő árak minden esetben tartalmazzák az általános forgalmi adót. A megrendelés visszaigazoláson külön tételként feltüntetésre kerül, a kiszállítási költség, ami a rebefashion.hu oldalon a Vevő számára jól látható helyen került feltüntetésre.
A termékek vételárának kifizetése kiszállításkor, utánvétellel történik. Az utánvét az jelenti, hogy a termékek árának, illetve a házhozszállítás díjának kifizetése készpénzfizetéssel, a termék átvételekor esedékes. Az átadásra a termék árának megfizetését követően kerül sor.


A jótállás (garancia) és a szavatosság

A rebefashion.hu oldalon megrendelt termékekre vonatkozó valamennyi jótállási és szavatossági kötelezettség az Eladót terheli. A jótállás és szavatosság arra terjed ki, hogy a Rebefashion.hu oldalon megrendelt és az Eladó által leszállított termékek anyag - és gyártási hibáktól mentesek.


A felelősség korlátozása

A rebefashion.hu nem vállal felelősséget a rebefashion.hu weboldal üzemeltetésével vagy használatával kapcsolatban keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért, beleértve a számítógépes vírusok vagy ún. "spam"-ek által okozott károkat, elmaradt hasznot, adatvesztést, a használat kieséssel kapcsolatos károkat is.
Az Eladó ellenkező tartalmú szerződési kikötés hiányában és az eltérést nem engedő jogszabályi kikötések keretei között - nem felel közvetett károkért, elmaradt haszonért, adatvesztéssel, használat kieséssel kapcsolatban keletkezett károkért és felelőssége a Termék vételárának összegében korlátozott.


A termék visszaszolgáltatása (Elállás jog)

A Vevő a szerződéstől az áru átvételétől számított 8 (nyolc) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli. Cégünk nem vesz vissza viseletes, használt terméket. Ebben az esetben webáruházunk a termék visszaérkezésétől számított 30 napon belül postai utalványon (vagy banki átutalás formájában) megtéríti a teljes vételárat. Hibás termék esetén (szakadt anyag, hibás varrás) a vevő akkor is élhet elállási jogával (vagy kérheti a termék cseréjét), ha a terméket kibontották. A szavatossági igény érvényesítéséből eredő cserére a termék átvételétől számított 2 (kettő) hónapon belül van lehetőség. Vitás esetben a bevizsgálás költségei a Vevőt terhelik, amennyiben a jogos szavatossági igény bebizonyosodik, úgy ezen költségeket megtérítjük.

Adatvédelmi információk

A rebefashion.hu online áruház bizalmasan kezeli és biztonságosan őrzi Vevői személyes adatait. A Vevőnek nem kell regisztrálnia magát. A vásárlás során kötelezően megadott adatokat az 1992. évi LXIII. adatvédelemről szóló törvényt figyelembe véve kezeljük. Vásárlóink személyes adatait bizalmasan kezeljük, ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Kivételt képeznek azok az információk, melyek a megrendelt termék kézbesítéséhez vagy szállításához szükségesek a Futár Szolgálatnak. A Vevő bármikor kérheti személyes, korábban megadott adatainak törlését a rebefashion.hu adatbázisából. A rebefashion.hu jogosult visszautasítani bármely regisztrációs igényt, amennyiben a felhasználó valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a megrendelő, regisztrációs űrlapon. (Hiányos adatok esetén a megrendelések 5 munkanap után automatikusan törlődnek.) A regisztrált felhasználó (hírlevél) regisztrációját bármikor megszüntetheti. A regisztráció megszüntetésére vonatkozó igényét elektronikus formában jelezheti számunkra a kapcsolat linkre kattintva a kapcsolat űrlap használatával.

Egyéb feltételek

A jelen Feltételekben nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény (Ptk), az egyes tartós használatra rendelt termékek kötelező jótállásáról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet, illetve a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezései valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseit szabályozó 2001./CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A Vevő a rendelés elküldésével tudomásul veszi és elfogadja a jelen Vásárlási feltétekben foglalt valamennyi feltételt. A rebefashion.hu weboldala szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldalon megjelenített tartalmat, ill. részeit a saját személyes használattól eltérő célra kizárólag a Rebefashion.hu előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, tárolni, kinyomtatni, terjeszteni és átruházni.

Kérdésed van? » Írj! Amiben tudunk segítünk!
info@rebefashion.hu

Hogyan adhatod le rendelésed?

A rendelés menete röviden:

A vásárláshoz nem kell regisztrálnod, így sokkal gyorsabban tudsz rendelni!
1. Keresd meg a megrendelni kívánt termék kategóriát, majd a kategórián belül a választott terméket!
2. Amennyiben a termék nem csak egy méretben elérhető, válaszd ki a kívánt méretet a legördülő menüből!
3. Add meg, a vásárolni kívánt mennyiséget az adott termékből, majd kattints a „KOSÁRBA” gombra.
4. Nézd át rendelésed, és ha nem vásárolsz mást, akkor kattints a „KOSÁRBA” gombra, vagy vásároljon még más terméket. A kosárban lévő termék a „Kivesz” gombra kattintva eltávolítható a rendelni kívánt termékek közül.
5. Add meg az adataid, ahová küldhetjük a csomagod! (név, cím, mobiltelefonszám, e-mail cím, szállítás módja)
6. Ellenőrizze adataid, rendelésed, és ha minden adat rendben van, akkor kattints a „MEGRENDEL” gombra!
7. Rendelésedről automatikus e-mailben értesítünk, melyben részletesen láthatod a megrendelt tételeket, kiszállítás módját és a rendelés összes költségét. Továbbá találsz egy visszaigazoló linket, melynek segítségével meg kell erősítened rendelési szándékodat! (Áruházunktól kapott visszaigazolás, nem minősül szerződéskötésnek, kizárólag tájékoztató jellegű!)
8. Rendelésed véglegesítéséről automatikus e-mailben kiértesítünk.


Reklamáció esetén

A pénzed nem vész el nálunk, mindig elérhetsz minket és segítünk azonnal!
Az internetes áruházban vásárolt árucikkekre ugyanolyan szavatosságot biztosítunk, mint az "élő" vásárlás során. Reklamáció esetén keress meg minket és panaszod a legrövidebb időn belül orvosoljuk!
Milyen módon tehet panaszt:
- E-mailen, amire maximum 24 órán belül válaszolunk.
- Írj nekünk levelet, amiben részletesen leírod panaszod a levelezési címünkre!
Reklamációd során minden felmerült költségét megtérítjük, amennyiben az jogos.
Utánvétellel semmilyen esetben se küldje el reklamált termékét, mert azokat nem áll módunkban átvenni!

Cégünk az árváltoztatás jogát fenntartja!
Oldalunkon található elírásokért és technikai hibákért felelősséget nem vállalunk.


Telefonos elérhetőségünk: 0620/490 9616 

E-mail címünk: info@rebefashion.hu

Cégtulajdonos: Mózes Renáta E.V

Székhely: 2700 Cegléd, Táncsics Mihály u. 2/ 2.lph fszt.1


Adószám: 67462537-1-33


Nyilvántartási szám: 50269617 


Adatkezelés

Vásárlóink személyes adatait bizalmasan kezeljük
A rebefashion.hu online áruház bizalmasan kezeli vásárlói személyes adatait. A megrendelés során megadott adatokat az 1992. évi LXIII. adatvédelemről szóló törvényt figyelembe véve kezeljük.
Adataik biztonsága
Vásárlóink személyes adatai nálunk biztonságban vannak, ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Kivételt képeznek azok az információk, melyek a megrendelt áru kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek. Bármikor kérheted személyes adataid törlését a Rebefashion Webshop adatbázisából!

Adattovábbitás

Elfogadom, hogy a(z) Mózes Renáta E.V (2700 Cegléd, Táncsics Mihály u. 2/ 2.lph fszt.1) által a(z) rebefashion.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

GDPR

Személyes adatok kezelésének lekérdezése  katt ide

Személyes adatok törlése: katt ide